Wunderbaum: ‘Met Toeters & Bellen is het altijd feest!’

Oerol 2015: Toeters & Bellen speelt mee in de slotscène van We doen het wel zelf  van acteursgroep Wunderbaum. Een voorstelling die de participatiesamenleving kritisch onder de loep neemt. Dit was het begin van een hele serie voorstellingen op spannende plekken zoals de Amsterdamse Stadsschouwburg, de Parade in Den Bosch en tot slot Carré.

Matijs Jansen, acteur bij Wunderbaum: “Met Toeters & Bellen is het altijd feest. Bij de eerste voorstelling op Oerol bliezen ze ons omver. Ook na de voorstelling bouwen ze een feestje. Het lijkt een groep vrienden die toevallig samen ook nog een geweldig orkest zijn.”

De acteurs van Wunderbaum verheugen zich op het internationaal straatorkestenfestival in september: “Dat wil je niet missen. Mensen die daar niet bij willen zijn, zijn simpelweg helemaal kierewiet. Ben je niet kierewiet, steun dan de crowdfunding voor T&B Jubilee!

Toeters & Bellen heeft een sterkte band met theater. Straatmuziek en straattheater lopen snel in elkaar over. Geen wonder dus dat theatergroepen ons er graag bij willen hebben. Naast Wunderbaum speelden we onder andere met de Dogtroep, theatergroep Oostpool en in het Amsterdamse Bostheater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *