Voorlopig  Programma

Vrijdag 15 september 2017

T&B Jubilee – On arrival
We beginnen het internationale straatorkestfestival met een gezamenlijke muzikale sessie met de vier internationale bands die speciaal hiervoor naar Amsterdam komen. Nadat ze zijn gesetteld op Camping Zeeburg nodigen we ze uit voor een gezamenlijke maaltijd, verzorgd door de leden van Toeters en Bellen. En daarna klinkt er muziek.

Zaterdag 16 september 2017

T&B Jubilee – On site
Wakker worden in je tentje en in de verte muziek horen. Dat kan op Camping Zeeburg. Bij het ontbijt verzorgen enkele straatorkesten een gratis concertje voor alle campinggasten.

T&B Jubilee – On the streets
Deze eerste dag van het internationale straatorkestfestival spelen we natuurlijk op straat. Een straatorkest heeft geen elektrische versterking nodig, we kunnen overal spelen. Zo verrassen we argeloze voorbijgangers met een flard muziek en verleiden we hen om hun pas even in te houden en iets langer van de gratis muziek te genieten. De straatorkesten zijn bijvoorbeeld te horen op de binnenplaats van het Amsterdam Museum, op het Frederiksplein, het Zonneplein in Noord en bij café Noorderlicht.

T&B Jubilee – On stage
Het podium van Paradiso Noord is de plek waar alle orkesten samenkomen. Dit leidt tot een vermakelijke, gevarieerde, kleurrijke feestavond. Elk orkest verzorgt een deel van het programma en we presenteren het resultaat van de repetitie op vrijdagavond. De toegangskaarten voor deze feestavond krijgen een zeer schappelijke prijs.

Zondag 17 september 2017

T&B Jubilee – On site
Ook deze ochtend verrassen enkele straatorkesten de campinggasten met een gratis concertje.

T&B Jubilee – On board
Amsterdam, stad van het water. Een boottochtje mag dus niet ontbreken bij dit feestelijke jubileumweekend. De deelnemende straatorkesten schepen in en varen al musicerend een feestelijke route door de Amsterdamse grachten.

T&B Jubilee – On screen
Moe maar voldaan keren de orkesten terug naar Camping Zeeburg. Daar vertonen we een beroemde Nederlandse films die je als straatmuzikant gezien moet hebben: Fanfare van Bert Haanstra (1958).

Maandag 18 september 2017

T&B Jubilee – On the road again
Nog een allerlaatste ochtendconcertje op Camping Zeeburg en dan gaat iedereen terug naar zijn eigen stad, om daar weer heel veel straatmuziek te maken.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *